Me and my own ghost!

French profile

Informasi Babel Panganggo
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
es-1 Esta persona tiene un conocimiento básico del español.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa