Anggota Bawor~map-bmswiki, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

Mikhailov Kusserow 07:47, 29 Juli 2008 (UTC)

Your account will be renamedBesut

18 Maret 2015 03.18 (UTC)

Penggantian namaBesut

19 April 2015 09.35 (UTC)