Parembugan Naraguna:Irkham Mahfudh/Arsip 2021

Tambah rembug
Parembugan giyat
Sedulur Irkham Mahfudh/Arsip 2021, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
Mulahi
Mulahi
  • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
  • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
  • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
  • Tulisna profilé rika neng Panganggo:Irkham Mahfudh/Arsip 2021, kaca ruang pribadi kiyé supaya sedulur liyaneé kabéh bisa luwih kenal lan grapyak karo rika.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Gawé kesalahan?
Gawé Kesalahan?
Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!

Irkham Mahfudh (rembugan) 5 Oktober 2021 17.16 (UTC) Irkham Mahfudh (rembugan) 5 Agustus 2021 06.58 (UTC)

WELCOMINGBesut

Thanks for the welcome, but I kindly ask you to refrain from mass-welcoming arbitrary users, especially ones with no edits on this wiki. You welcomed multiple users that have since been globally locked, for one, and the notifications are an unnecessary annoyance for users who primarily work on other projects. 1234qwer1234qwer4 (rembugan) 14 Agustus 2021 20.11 (UTC)

Alright, I will refrain from doing a welcome message in bulk, I will only welcome users who have contributions lately. Irkham Mahfudh (rembugan) 16 Agustus 2021 18.49 (UTC)
Thanks, appreciate your responsiveness. 1234qwer1234qwer4 (rembugan) 16 Agustus 2021 19.37 (UTC)
Bali menyang kacané "Irkham Mahfudh/Arsip 2021".