Wikipédia basa Banyumasan

(Dialihna sekang Wikipedia basa Banyumasan)

Wikipédia basa Banyumasan (utawa map-bms.wikipedia.org, map = rumpun basa Austronesia, bms = Banyumasan) kuwe ensiklopedia online Wikipedia sing disusun nganggo basa pengantar basa Banyumasan. Wikipedia basa Banyumasan umume ngetutna paugeran Wikipedia basa Indonesia. Wikipédia kiye mencakup sekabehe sub dialek kelompok basa Jawa bagian kulon utawa sing melebu tlatah propinsi Jawa Tengah sisi kulon ditambah sub dialek Banten Lor karo sub dialek Cirebon/Indramayu (Crebonan/Dermayon).

Wikipedia-favicon.png Wikipedia basa Banyumasan
Wikipedia-logo-v2-id.png
URL http://map-bms.wikipedia.org/
Komersil? Ora
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Basa: Banyumasan, Basa Jawa, Indonesia
Sing duwe Yayasan Wikimedia
Status Aktif
Statistik: jumlah artikel 13.297
jumlah panganggo 9.351
jumlah kaca 27.400
jumlah gambar 487
jumlah pengurus 1
* per 17 Oktober 2017