Wikipédia basa Banyumasan

(Dialihna sekang Wikipedia basa Banyumasan)

Wikipédia basa Banyumasan (utawa map-bms.wikipedia.org, map = rumpun basa Austronesia, bms = Banyumasan) kuwe ensiklopedia online Wikipedia sing disusun nganggo basa pengantar basa Banyumasan. Wikipedia basa Banyumasan umume ngetutna paugeran Wikipedia basa Indonesia. Wikipédia kiye mencakup sekabehe sub dialek kelompok basa Jawa bagian kulon utawa sing melebu tlatah propinsi Jawa Tengah sisi kulon ditambah sub dialek Banten Lor karo sub dialek Cirebon/Indramayu (Crebonan/Dermayon).

Wikipedia-favicon.png Wikipedia basa Banyumasan
Wikipedia-logo-v2-id.png
URL http://map-bms.wikipedia.org/
Komersil?Ora
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Basa:Banyumasan, Basa Jawa, Indonesia
Sing duweYayasan Wikimedia
StatusAktif
Statistik:jumlah artikel 13.750
jumlah panganggo 14.841
jumlah kaca 30.187
jumlah gambar 462
jumlah pengurus 1
* per 27 Juni 2022