Tuduhaké menu pokok

Wikipédia basa Banyumasan

(Dialihna sekang Wikipedia basa Banyumasan)

Wikipédia basa Banyumasan (utawa map-bms.wikipedia.org, map = rumpun basa Austronesia, bms = Banyumasan) kuwe ensiklopedia online Wikipedia sing disusun nganggo basa pengantar basa Banyumasan. Wikipedia basa Banyumasan umume ngetutna paugeran Wikipedia basa Indonesia. Wikipédia kiye mencakup sekabehe sub dialek kelompok basa Jawa bagian kulon utawa sing melebu tlatah propinsi Jawa Tengah sisi kulon ditambah sub dialek Banten Lor karo sub dialek Cirebon/Indramayu (Crebonan/Dermayon).

Wikipedia-favicon.png Wikipedia basa Banyumasan
Wikipedia-logo-v2-id.png
URL http://map-bms.wikipedia.org/
Komersil?Ora
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Basa:Banyumasan, Basa Jawa, Indonesia
Sing duweYayasan Wikimedia
StatusAktif
Statistik:jumlah artikel 13.332
jumlah panganggo 10.562
jumlah kaca 28.763
jumlah gambar 487
jumlah pengurus 1
* per 25 September 2018