Redirectltr.pngksh:Medmaacher Klaaf:Purodha

Anggota Purodha, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

Mikhailov Kusserow 04:49, 4 Agustus 2008 (UTC)

Deo VolenteBesut

If you want, you can use my user talk in en.wiki. Mikhailov Kusserow 03:17, 7 Agustus 2008 (UTC)

Your account will be renamedBesut

18 Maret 2015 03.18 (UTC)