Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Perang kuwe konflik antara 2 kelompok menungsa, sing adu fisik nganggo perangkat senjata.

Perang-Perang GedheBesut

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.