Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Perang Dunia II kuwe molai tanggal 1 September 1939 ngantek tanggal 14 Agustus 1945. Kiye perang paling hebat sing wis tau kedaden, korbane ± 50.000.000 (limangpuluh juta) wong sing tewas.

Perang kiye molai dong Jerman nganakna invasi ming Polandia tanggal 1 September 1939 terus meluas ngantek ming 3 benua: Afrika, Asia karo Eropa.

Wilayah PerangBesut

Deleng UgaBesut