Tuduhaké menu pokok
Flag of Poland.svg
Herb Polski.svg
Warsawa

Isi

PrakataBesut

Polandia (nang basa Polandia: Polska) kuwe salah siji negara republik nang Eropa Timur sing bebatesan karo Jerman nang sisi kulon, Republik Ceko karo Slovakia nang sisi kidul, Rusia karo Lithuania nang sisi wetan juga Belarusia karo Ukraina nang sisi kulon.

Polandia online

Pembagian AdministratifBesut

Polandia secara administratif dibagi dadi 16 provinsi utawa voivodship/Województwo nang basa Polandia. Saben provinsi dibagi maning dadi beberapa Powiat (padha karo kabupaten, terus saben Powiat dibagi dadi beberapa Gmina (padha karo kecamatan).

Daftar ProvinsiBesut

Kota-KotaBesut