Sekarmas

Seneng Karo Acara Radio Banyumasan disingkat Sekarmas ialah Paguyuban Banyumasan sing nduwe unit-unit Paguyuban sing akeh nang Jabodetabek. Radio-Radio Swasta Nasional Siaran Banyumasan nang wilayah Jabodetabek pancen akeh lan terus bertambah. Penggemare juga akeh malah ana sing sekang luar wilayah Banyumasan. Pendengar-pendengar setia Radio-Radio Swasta Nasional Siaran Banyumasan kiye sing mendirikan paguyuban Sekarmas.


Unit-Unit SekarmasBesut


mBalik ming: Paguyuban Banyumasan