Presiden RI Jend. Purn. Soeharto

Jend. Purn. Soeharto kuwe presiden kaping loro Indonesia. Dheweke ngganti Presiden Soekarno.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.