Wikipedia basa Jerman

Wikipedia basa Jerman kuwe wikipedia edisi basa Jerman. Dong sasi Desember 2011, wikipedia kiye uwis duwe lewih sekang 1.323.000 artikel. Wikipedia kiye kuwe wikipedia paling gedhe ke-loro seuwise Wikipedia basa Inggris.

{{{jeneng}}}
Wikipedia-logo-v2-de.png
URL http://de.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Pranala jabaBesut