Tuduhaké menu pokok

Wikipedia basa Jerman

Wikipedia basa Jerman kuwe wikipedia edisi basa Jerman. Dong sasi Desember 2011, wikipedia kiye uwis duwe lewih sekang 1.323.000 artikel. Wikipedia kiye kuwe wikipedia paling gedhe ke-loro seuwise Wikipedia basa Inggris.

{{{jeneng}}}
Wikipedia-logo-v2-de.png
URL http://de.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Pranala jabaBesut