Tuduhaké menu pokok
Lokasi wilayah kutub.

Wilayah kutub bumi kuwe daerah sing ngelilingi kutub. Kutub Utara lan Kutub Selatan kuwe dadi pusate sing didominasi nang es. Es kutub sekiye uwis mulai ngilang alon-alon jalaran pemanasan global. Planet seliyane bumi uga nduwe wilayah kutub.

GalleryBesut


Pranala jabaBesut