Lokasi wilayah kutub.

Wilayah kutub bumi kuwe daerah sing ngelilingi kutub. Kutub Utara lan Kutub Selatan kuwe dadi pusate sing didominasi nang es. Es kutub sekiye uwis mulai ngilang alon-alon jalaran pemanasan global. Planet seliyane bumi uga nduwe wilayah kutub.

GalleryEdit


Pranala jabaEdit