Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Zoologi ialah cabang biologi sing mempelajari bab kewan. Istilah liyane ialah Animalia utawa Metazoa. Kewan bisa kebentuk sekang siji sel (uniselular) utawa sel tunggal uga akeh sel (multiselular).

Penggolongan/KlasifikasiBesut

Klasifikasi liyane ialah miturut jenis panganane.

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Biologi