Eromoko kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Wonogiri, Jawa Tengah, Indonesia.

Eromoko
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonogiri
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
2 kelurahan