Kertek, Wonosobo

Kertek kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Kertek
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon 83,29 km2
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 19 Kelurahan/Desa
Kecamatan Kertek