Mrebet, Purbalingga

Mrebet kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Mrebet
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purbalingga
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 19

Desa/kelurahanBesut