Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Musik kuwe tembunge sekang basa Yunani Μούσες Muse, "Déwa Nyanyi" kuwe tegesé seni kabèh sing ana gandhèng-cènèngé karo swara, bisa nganggo swara manungsa uga bisa nganggo swara piranti-piranti musik.

Jenis MusikBesut

Perangkat/PirantiBesut

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.