Anggota Supardi~map-bmswiki, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
Naval Scene (wicara) 18 Januari 2013 13.02 (UTC)

Pindah tulisanBesut

Kang, tulisan rika uwis inyong pindahna, ana nang artikel Tritih Wetan, Jeruklegi, Cilacap kiye. Kasuwun, Naval Scene (wicara) 18 Januari 2013 13.02 (UTC)

Your account will be renamedBesut

18 Maret 2015 03.19 (UTC)

Penggantian namaBesut

19 April 2015 09.35 (UTC)