Sidareja kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Cilacap, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Sidareja
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Wewengkon - km²
54,95 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa[1]

Pembagiyan administratifBesut

Pembagiyan administratif nang Kecamatan Sidareja yakuwe:[1]

ReferensiBesut

Cithakan:Sidareja, Cilacap