Sukorejo, Kendal

kecamatan nang kabupatèn Kendal, Indonésia

Sukorejo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kendal, Jawa Tengah, Indonesia.

Sukorejo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kendal
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 18 desa
- kelurahan

Cithakan:Kabupaten Kendal