Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Suku Jawa kuwe suku bangsa sing manggoni pulo Jawa, utamane nang Jawa Tengah, Yogyakarta, karo Jawa Timur. Wong Jawa Nang Indonesia jumlaeh ana 95,512,022 juta wong (taun 2010) , suku sing paling gede nang Indonesia. Selain Nang telu Propinsi kuwe Wong Jawa uga akeh sing manggon Nang Lampung , Jakarta , lan Lia liane.

Deleng UgaBesut



Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.