Tuduhaké menu pokok

Tempuran kuwe salah siji desa nang Kecamatan Blora, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Tempuran
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Blora
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

ReferensiBesut