Waled, Kemiri, Purworejo

Waled kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kemiri, kabupaten Purworejo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Waled
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Kecamatan Kemiri
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

ReferensiBesut