Watuduwur, Bruno, Purworejo

Watuduwur kuwe salah siji desa nang Kecamatan Bruno, kabupaten Purworejo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Watuduwur
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Kecamatan Bruno
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

ReferensiBesut