Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Pengumuman

%<£+><$*>Uj

Isi

Kaca pengumuman nampilna pencapaian-pencapaian penting oleh komunitas Wikipedia basa Banyumasan (map-bms). Sekiye, map-bms uwis nduwe 13.339 artikel, 10.699 panganggo sing kedaftar, 28.787 kaca (kabeh klebu artikel, kaca dhiskusi, pengalihan, lan liya-liyane), 487 berkas (file gambar, suara, video, dokumen, lan liya-liyane), lan uwis disunting nganti ping 206.516 kawit situs kiye dimolai. Depth map-bms sekiye yakuwe 9,62.

Pencapaian penting berikutnyaBesut

Artikel

kaping-14.000

661 maning
Panganggo

kaping-25.000

14.301 maning
Halaman

kaping-100.000

71.213 maning
Suntingan

kaping-500.000

293.484 maning

Perkembangan jumlah artikelBesut

Tanggal Jumlah Jeneng artikel Sing Gawe #Wiki[1] #Wikipedia[2] #Panganggo[3] Suwene[4] Artikel/dina[5] Depth
21 Januari 2012 12.000 Cleopatra StefanusRA 103 3.975 3 dina 333 6,23
18 Januari 2012 11.000 Sempor Lor, Kaligondang, Purbalingga StefanusRA 106 3.978 7 dina 143 7,17
11 Januari 2012 10.000 Rambutan StefanusRA 108 3.940 3 dina 333 9,31
8 Januari 2012 9.000 Lubuk Pakam, Deli Serdang StefanusRA 4 dina 250
4 Januari 2012 8.000 Makasar, Makasar BaworBot 7 dina 143
28 Desember 2011 7.000 Aimere, Ngada BaworBot 4 dina 250
24 Desember 2011 6.000 Kabun, Rokan Hulu BaworBot 4 dina 250
20 Desember 2011 5.000 Kopo, Serang BaworBot 2097 dina 0
24 Maret 2006 1 Kabupaten Tegal Harvzsf -4625 dina -0

Sing pertamaBesut

Deleng ugaBesut

Pranala jabaBesut

  1. Wiki: urutan wiki paling gedhe.
  2. Wikipedia: urutan wikipedia sekang sing paling gedhe.
  3. Panganggo: Jumlah panganggo sing kedaftar
  4. Suwene: Suwene wektu sing diperlokna nggo nambah 1.000 artikel awit pencapaian sedurunge
  5. 1.000 dibagi karo suwene dina nggo nambah 1.000 artikel awit pencapaian sedurunge