Kompas nuduhaké arah kidul-kulon.

Kidul-Kulon kuwe arah mata angin nang tengah-tengah antarané arah Kidul lan Kulon. Kosok baliné yakuwe arah Lor-Wetan.

Deleng ugaBesut