Tuduhaké menu pokok
Kompas

Wetan (basa Indonesia:Timur, basa Inggris:East) kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi tengen.

Lawan arah wetan kiye yakuwe arah kulon.

Deleng UgaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.