Kidul-Wetan kuwe arah mata angin nang tengah-tengah antarané arah kidul lan wetan. Arah kidul-wetan kiye kosokbaliné Lor-Kulon.

Kompas sing nuduhaké arah kidul-wetan

Deleng ugaBesut