Kabupaten Rembang
Lambang Rembang.jpg
Lambang Kabupaten
Motto: --- (---)
Sesanti: --- (---)
Dina Dadi: ---
Ibukota: Rembang
Bupati: ---
Luas: --- km²
Kecamatan: --- Kecamatan
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku: Suku Jawa lyy.
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Kong Hu Cu karo Budha
Basa: Basa Jawa karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (---)
Situs web resmi: Situs Resmi Pemkab Rembang

Isi

PambukaBesut

Kabupaten Rembang kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, kota Rembang kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : ---, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

GeografisBesut

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo Kabupaten Tuban, sisi kidul batese karo Kabupaten Blora uga, sisi kulon batese karo Kabupaten Pati, sisi lor batese karo laut Jawa karo Kabupaten Jepara.

PemerentahanBesut

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Ekonomi & SosialBesut

LiyaneBesut

Pranala JabaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Propinsi Jawa Tengah