Pekalongan

Kota Pekalongan
Lambang Kota Pekalongan.jpg
Lambang Kota
Sesanti: "Kutha Batik"
(Makna): "Bersih, Aman, Tertib, Indah lan Komunikatif"
Gambar:Lokasi Pekalongan.jpg
Dina Dadi: ---
Walikota: Dr. Basyir Akhmad
Luas: 17,55 km² / 4.486 ha
Kecamatan: 4 Kecamatan, 46 Kelurahan
Penduduk:
Kepadatan:
+/- 250.000 Ribu
+/- --- Ribu/ km²
Suku: Suku Jawa, Suku Tionghoa lyy.
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Budha karo Kong Hu Cu
Basa: Basa Jawa karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (---)
Situs web resmi: Situs Web Resmi

Isi

PrakataBesut

Kota Pekalongan kuwe salah siji kota nang Jawa Tengah sing enggone ana nang wilayah pantura. Jembar wilayah kota kiye ± 17,55 km² utawa 4.486 hektar.

GeografisBesut

PemerentahanBesut

Ekonomi & SosialBesut

Panganan & PlesiranBesut

LiyaneBesut

Deleng UgaBesut

Pranala JabaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Propinsi Jawa Tengah