Tuduhaké menu pokok

Daftar anggota Perserikatan Bangsa-Bangsa

لککبک

United Nations Members.PNG

Nganti Juni 2006 uwis gabung 192 negara maring jeroné lembaga internasional Perserikatan Bangsa-bangsa (PBB). Kiye daftaré anggota PBB beserta tanggal mlebuné.

Catatan:
1 Sing dicetak kandhel kuwé negara anggota pertama PBB 1 Indonesia kuwé siji-sijiné negara sing wis tau metu sekang PBB tapi nggabung maning. 1 Siaran Pers PBB sing ana kaitané karo Negara Anggota Perserikatan Bangsa-Bangsa Wikisource-logo.svg

Isi: nDuwur - 0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z - Pranala jaba

ABesut

BBesut

CBesut

DBesut

EBesut

FBesut

GBesut

HBesut

IBesut

JBesut

KBesut

LBesut

MBesut

NBesut

OBesut

PBesut

QBesut

RBesut

SBesut

TBesut

UBesut

VBesut

YBesut

ZBesut

Catatan:Besut

 
Siaran Press PBB tanggal 3 Juli 2006